By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Backstreet Girls 40 år

Backstreet Girls 40 år

Saturday

05

October

2024

Dato

Saturday

5

October

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

400,- + avg.

Sjanger

Rock

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

I 40 år har de hardtarbeidende gutta i Backstreet Girls festa og spilt seg gjennom kongeriket. Få – om noen – har levd ut mytene om sex, drugs & rock ‘n roll på en like entusiastisk måte som bandet som ble sett på som utskudd i den norske rockefamilien etter oppstarten i 1984. I dag har bandet inntatt en fortjent posisjon som legender og udødeliggjort gjennom sin kompromissløse boogierock, og blitt innlemmet i den royale rockeeliten Rockheim Hall of Fame i 2023. Rocken er langt i fra død. Eller som Åge Aleksandersen sa om Backstreet Girls: "Det bandet her peiser på, og holder kursen stødig mot stupet, befriende deilig med den type energi".

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim