By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Jonas Benyoub

Jonas Benyoub

Thursday

14

November

2024

Dato

Thursday

14

November

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

270

Sjanger

Hip Hop & Rap

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

Jonas Benyoub, en av Norges mest fremadstormende artister, legger ut på sin første ogetterlengtede klubbturné!

Som vinner av Spellemann for hiphop, årets gjennombrudd på P3 Gull, og årets stjerneskudd på By:Larm i 2022, har Jonas Benyoub etablert seg som en kraft å regne med i den norske musikkindustrien. Med sin unike energi og karisma, har Jonas imponert både publikum og kritikere på ulike festivaler i Norge.Han har også, uten tvil, vunnet mange hjerter på turné i Europa sammen med Karpe, inkludert ti spektakulære konserter i Oslo Spektrum.

Jonas Benyoub slapp nylig "Skulle bare visst". Denne EP-en vil bli en sentral del av turnéen, men fansen kan også forvente å høre både helt nytt materiale og godt kjente låter.

«Med en drøm fra gutterommet på Ellingsrud.. som jeg aktivt jaktet fra ung alder.. er det stort å endelig kunne presentere min egne klubbturné.
Jeg gleder meg til å se nye og kjente fjes, ta dere med inn i et univers som strekker seg fra youm wara youm til…. Uff, ja, du skulle bare visst. Jeg setter pris på dere som har backa siden starten og alle nye som har kommet med tiden. Dette showet er fra meg til dere. La oss gjøre det uforglemmelig.

Love,
Benyoub»

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim