By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Tungtvann

Tungtvann

Friday

01

November

2024

Dato

Friday

1

November

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

450,- + avg.

Sjanger

Hip Hop & Rap

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Stående konsert

I 2024 er det 25 år siden Jørg-1 og Poppa Lars tok opp «Reinspikka Hiphop» med håndholdt mikrofon, og trykket opp hundre vinylplater som skulle forandre norsk rap-historie.

Denne var startskuddet for kredibel rap på norsk, og også starten på en nesten ti år lang karriere som tok nordlandstrompetene gjennom mørketid og to uker i helvete til Svalbard, Roskilde og inn i beste sendetid på Åpen Post.

Nå som alt endelig er foreldet, er det på tide med et aldri så lite tilbakeblikk, og en forsiktig liten skål. Som om det ikke har vært feiret nok opp gjennom årene! Som om vi husker noe som helst!

Fredag 1. og Lørdag 2. November stiller Poppa Lars, Jørg-1 og Jan Steigen med en oppgradert og skreddersydd festforestilling som tar oss med på de fleste fjelltoppene, og også med på ned i et par avglemte bølgedaler.

Support: Grim Pil

Grim Pil, den visjonære artisten som synger om håp, samtidig som han bestemt mener at samfunnet er sykt. Hans mål er ikke å preke, men å dele. I troen på at enhver er ansvarlig for sine steg - så er dette hans sti. Han har skapt bølger med 7 prosjekter utgitt siden 2020.Hyllet av kritikerne, har hans verk mottatt terningkast 5 i flere av landets medier som VG, Adresseavisen og Klassekampen.

Med en særegen personlighet som ikke er veldig glad i oppmerksomhet, tok det hele 3 år før Grim Pil inntok scenen for sin første konsert i 2023. Og i Januar 2024, ble han vinner av Adresseavisens musikkstipend sammen med produsent Heffy Beluga.Under denne anledningen imponerte han publikum ved å fremføre låten "Holy Smoke" fra EP III, akkompagnert av TrondheimSymfoni Orkester.


Grim Pil's kommende album, "Kong Ødemark- Kapittel II" - som er like rundt hjørnet, utforsker hans reise fra å leve isolert i Selbu i 3 år, til å returnere til byen for å bygge en karriere innen musikkbransjen.Hans intensjon er fortsatt den samme som på loftet i Selbu; å stå genuin i en kultur full av løgn - uavhengig av mottakelsen det får.

Grim Pil fortsetter å være en eksentrisk kraft i kulturen - utfordrende og inspirerende med sitt unike perspektiv.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim