By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Tungtvann

Tungtvann

Saturday

02

November

2024

Dato

Saturday

2

November

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

450,-

Sjanger

Hip Hop & Rap

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Stående konsert

I 2024 er det 25 år siden Jørg-1 og Poppa Lars tok opp «Reinspikka Hiphop» med håndholdt mikrofon, og trykket opp hundre vinylplater som skulle forandre norsk rap-historie.

Denne var startskuddet for kredibel rap på norsk, og også starten på en nesten ti år lang karriere som tok nordlandstrompetene gjennom mørketid og to uker i helvete til Svalbard, Roskilde og inn i beste sendetid på Åpen Post.

Nå som alt endelig er foreldet, er det på tide med et aldri så lite tilbakeblikk, og en forsiktig liten skål. Som om det ikke har vært feiret nok opp gjennom årene! Som om vi husker noe som helst!

Lørdag 2 November stiller Poppa Lars, Jørg-1 og Jan Steigen med en oppgradert og skreddersydd festforestilling som tar oss med på de fleste fjelltoppene, og også med på ned i et par avglemte bølgedaler.

Support: Kjartan Gaulfossen

Kjartan Gaulfossen leverer lavmælt men insisterende rap, og fortellinger i spennet mellom trøndersk bygda noir og storbymelankoli. På det ferske albumet Undergangen videreutvikler Gaulfossen fortellerteknikk og formidlingskunst, og serverer historier og følelser om ego, familie, tilhørighet og dissonans i en verden over vippepunktet. Hovedstrømningene er mørke og melankolske, men tekstene leter også etter lysglimt og utveier, underbygget og drevet fram av stemningsfull produksjon fra Timmy AKA og Heffy Beluga. Nytt album ryktes vår 2024. Korsvegen skulle være ei skive for og om bilen, som transportmiddel, oppholdssted, frihetssymbol og estetikkbærer, men har kanskje mest blitt et prosjekt for fedre som kjører bil alene. Til eks-rånere og folk som pleide bli skyssa til fest. Forhåpentligvis både for de som flytta til byen og til dem som ble igjen. Mest for livet, men fortsatt litt for bilene.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim