By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Son Candela

Son Candela

Saturday

01

June

2024

Dato

Saturday

1

June

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:30

Billettpris

350,- + avg.

Sjanger

Latinamerikansk

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Velkommen til helaften med SALSA på Byscenen lørdag 1. juni i anledning SalsaNors 25 års jubileum.

I forkant av konserten med 9-manns salsaorkesteret Son Candela, blir det flere flotte danseshow.


SON CANDELA er et av de større salsa-orkestrene vi har i Norge, med over 15 års fartstid. Det hele startet da fem latinamerikanske musikere møttes i Oslo i 2009: Carlitos Kako Aranguiz (Chile) på cubansk tres-gitaren, Luis Sucari (Peru) på babybass, Vicente Manet (Cuba) på vokal, Magela Herrera (Cuba) på fløyte og Eduardo Cedeño (Cuba) på congas. Disse fem hadde et sterkt ønske om å fremme arven fra deres latinske kultur til publikum i Norge. Orkesteret Son Candela ble etablert. Første delen av navnet, SON, ble valgt for å vise at de aldri vil glemme røttene til dagens salsamusikk, som i sin tid startet med den cubanske Son, sammen med flere andre afro-cubanske rytmer. Den andre delen av navnet, CANDELA, ble valgt som det perfekte ordet for å beskrive lidenskapen og flammen de ønsker å dele og overføre til publikum.


Son Candela har et friskt og variert repertoar med salsapublikum og ikke minst salsadanserne i tankene; gjennom konserten får vi høre både salsa både fra Cuba og Puerto Rico, Colombia, Venezuela og Panama. Son Candela er et populært live-orkester, og har spilt på flere sentrale jazz-, latin- og verdensmusikkscener, som for eks. Kongsberg Jazz Festival, Oslo Caribbean Festival, Cosmopolite Scene, Union Scene, FOMO Stavanger, St Croix huset og mange andre.


Medvirkende:

Luis Sucari – Bass/vokal

Carlos Aranguiz Morales – Cuatro-gitar

Christer Sevilhaug El-gitar

Mario Corrado – Piano

Rainer Tarin Camps – Vokal

Antonio Torner – Timbales

Ruben Pirela - Congas

Øyvind Brekke – Trombone

Magnus Murphy Joelson – Trombone

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim