By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Closing Time 50 år - Rain Dogs band

Closing Time 50 år - Rain Dogs band

Friday

15

March

2024

Dato

Friday

15

March

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

385,-

Sjanger

Jazz

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

Closing Time – 50 år

Bli med på årets mest etterlengtede begivenhet på Byscenen når et av tidenes mest markante debutalbum skal hylles!

Raindogs Celebrating Tom Waits, ansett som noen av de fremste tolkerne av Tom Waits, tar deg med på en magisk reise for å feire 50-årsjubileet for Waits' "Closing Time."

Raindogs, ledet av Ole Johnny Stensland (vokal, gitar) og Ole Jonas Storli (piano), med Ask Nørholm (gitar, kor), Tormod Melaas Holm (saksofon, perkusjon, kor), Håkan Henriksen (kontrabass), og Håkon Berre (trommer, perkusjon), vil gjenskape magien fra Tom Waits' sagnomsuste debutalbum. Fra den følsomme åpningen av "Ol' 55" til den instrumentale avslutningen "Closing Time," vil Raindogs levere hver sang med lidenskap, sjel og et autentisk lydbilde.

Byscenen, med sin herlige atmosfære, skaper den perfekte rammen for denne musikalske feiringen. La deg forføre av et band som fanger Waits' karakteristiske klang, og tar deg tilbake til en shabby, røykfull jazzklubb på 70-tallet.

Kvelden starter med forord og introduksjon av Tommy Fossum som intervjuet Tom Waits i 2002.

Billettene er begrenset, så sikre deg plass og vær en del av historien når Raindogs løfter taket på Byscenen den 15. mars. Velkommen til en legendarisk hyllest av "Closing Time"!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim