By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

MINOR MAJORITY Jubileumskonsert – «Up For You & I» fyller 20 år

MINOR MAJORITY Jubileumskonsert – «Up For You & I» fyller 20 år

Saturday

17

February

2024

Dato

Saturday

17

February

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

385

Sjanger

Rock

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Sittende konsert

Minor Majoritys gjennombruddsalbum «Up For You & I» fyller 20 år i januar, og bandet vil nå feire jubileet med en serie konserter vinteren 2024, der de fremfører albumet i sin helhet!

«Up For You & I» var den platen der vi fant lyden vår som band. Derfor er «Up For You & I» også trolig den beste plata vår. Av en eller annen merkelig grunn traff vi tidsånden også, og albumet nådde et stort publikum. Plata la dermed grunnlaget for det som har blitt en lang karriere. Det er verdt å feire, synes jeg! – Pål Angelskår

«Up For You & I» ble Minor Majoritys gjennombrudd både i Norge og på kontinentet. Plata genererte to store radiohits («She Gave Me Away» og «(In That) Premature Way»), solgte til gull og l å 24 uker på VG – lista – med 4. plass som høyeste plassering. Albumet mottok strålende kritikker, og ble høsten 2004 nominert til Alarmprisen for årets beste pop – plate. «Up For You & I» ble også bandets brekkstang inn i det europeiske platemarkedet, med ove rraskende gode salgstall for en indie – plate, godt hjulpet av euforiske anmeldelser i blant annet Frankrike, Tyskland, Nederland og Sveits. Konserten blir todelt, først spiller bandet «Up For You & I» i sin helhet, deretter spiller de utvalgte låter fra resten av karrieren!

Det er med stor glede vi kan meddele at Martin Halla blir med som support på fire av konsertene på jubileumsturneen vår til neste år.

Etter seieren i The Voice i 2012 har Martin Halla vært på leting - lenge. Nå kan det se ut som at han er på sporet av noe. Etter et tiår med «Illuminate The Sky» meldte behovet seg for å grave dypere. Først i bandet Löv, med Marte Eberson og Øystein Skar, og nå med et flunkende nytt soloprosjekt. Singlene «Hvis dette går veien» og «Høstfolk» ble sluppet i høst og fullengderen «Vi vet vi taper» er ventet til neste vår. Platen er skrevet i samarbeid med produsent/låtskriver Roar Nilsen (Minor Majority) og det er denne musikken som spilles når Martin står på scenen i Oslo, Bergen, Ålesund og Trondheim.

«Oi, dette ser jeg frem til! Martin er en strålende sanger og en flott formidler, i tillegg til å være en ydmyk og nydelig fyr. Det er i det hele tatt med små sommerfugler i magen og stor inhabilitet jeg deler nyheten om hans support på kommende jubileumsturné - dette blir så bra!»

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim