By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Luftforsvarets musikkorps: Tett på! Kammerkonsert

Luftforsvarets musikkorps: Tett på! Kammerkonsert

Thursday

07

March

2024

Dato

Thursday

7

March

2024

Dørene åpner

11:15

Show start

12:00

Billettpris

Ordinær: 170,- + avg. Honnør/forsvarsansatt/student: 120,- + avg.

Sjanger

Luftforsvarets musikkorps

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Sittende konsert

Kammerkonserten «Tett på» har blitt en populær konsertserie siste sesongene. Her er det Luftforsvarets musikkorps sine kammerensembler og solister som presenterer variert og underholdende musikk. I denne intime settingen får du muligheten til å komme tett på musikerne og oppleve den lidenskapen og dedikasjonen som det legges i hver tone. Mange av korpsene sine oppdrag gjøres av kammerensembler for å nå ut til flere avdelinger i forsvaret, barnehager, eldrehjem og i andre spesielle anledninger der det ikke er plass til et helt korps. Det er derfor gøy for musikerne å vise frem dette repertoaret til vårt eget publikum på Byscenen. En perfekt anledning til å oppleve glimtet i øyet til de uniformerte musikerne i korpset!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim