By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Luftforsvarets Musikkorps: Swinging Christmas

Luftforsvarets Musikkorps: Swinging Christmas

Wednesday

29

November

2023

Dato

Wednesday

29

November

2023

Dørene åpner

19:15

Show start

20:00

Billettpris

Ordinær 400,- / Senior, student, barn, forsvarsansatte: 330,-

Sjanger

Luftforsvarets musikkorps

Aldersgrense

Fri alder

Stående/sittende

Sittende konsert

Denne førjulskvelden er det duket for en helaften med swingende julemusikk og klassikere!

Målet er å få deg til å gå smilende og nynnende ut av konsertsalen etter showet, med stjerner i øynene og julestemning i hjerterota. Publikum får åpne både harde og myke pakker da musikken rommer alt fra pop- og jazzlåter med full trøkk, til de vakreste juleballader som får lommetørkleet opp av lomma. Sammen med blant annet soul- og jazzsangerinne Julie Dahle Aagård fra Flatanger vil Luftforsvarets musikkorps by på seg selv!

Jule Dahle Aagård er en ekte souldiva og regnes som en veteran innen den norske musikkbransjen, og Luftforsvarets musikkorps er et av Norges dyktigste og mest allsidige profesjonelle ensembler. Korpset og Julie har gjort konserter sammen i en årrekke og de har virkelig funnet tonen. Sammen får de det til å svinge presist, lekent og fengende. Og når gullstrupen fra Flatanger gjør sin trønderske variant av Santa Baby «It´j saint ja baiby», ja da skjønner alle at hun er en stor entertainer også.

Det er bare å glede seg til jul!

Luftforsvarets musikkorps

Solist, Julie Dahle Aagård

Dirigent, Lars Erik Gudim

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim