By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Luftforsvarets musikkorps: Nyttårskonsert

Luftforsvarets musikkorps: Nyttårskonsert

Thursday

11

January

2024

Dato

Thursday

11

January

2024

Dørene åpner

19:00

Show start

19:30

Billettpris

Pris: Ordinær: 300,- + avgift. Senior/ Forsvarsansatt: 225,- + av

Sjanger

Luftforsvarets musikkorps

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Sittende konsert

Start 2024 med en skikkelig fest sammen med oss i Luftforsvarets Musikkorps! Vi lover friske ouverturer, storslåtte konsertmarsjer, dansende rytmer og galopperendenyttårsmusikk. Konferansier er Frode Eggen; skuespiller, improvisatør og sykehusklovn. For mange også kjent som Arnfinn i reklamefilmene til Telenor. På dirigentpodiet står vår kunstneriske leder Bjørn Sagstad. Med oss som solist har vi det fantastiskeunge talentet Emil Rademacher Krogsæter på tuba. Godt nyttår og velkommen på konsert!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim