By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Luftforsvarets musikkorps: Musikalske kontraster

Luftforsvarets musikkorps: Musikalske kontraster

Wednesday

18

September

2024

Dato

Wednesday

18

September

2024

Dørene åpner

11:15

Show start

12:00

Billettpris

Ordinær: 150,- + avg | Student/honnør/forsvarsansatt: 100,- + avg

Sjanger

Luftforsvarets musikkorps

Aldersgrense

Stående/sittende

Sittende konsert

Bli med på en reise inn i musikkens verden. Det blir en vandring mellom det fengende og kontemplative, tidligmusikk og populærmusikk, septetter og solister, med både det gjenkjennbare og med overraskelser underveis. Med virtuositet og lidenskap fremfører musikerne i Luftforsvarets musikkorps musikk i kammerformat og med stor sjangerbredde.

Meld deg på reisen og la deg begeistre!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim