By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Luftforsvarets musikkorps: Mininøtteknekkeren

Luftforsvarets musikkorps: Mininøtteknekkeren

Saturday

30

November

2024

Dato

Saturday

30

November

2024

Dørene åpner

13:30

Show start

14:00

Billettpris

150,-

Sjanger

Luftforsvarets musikkorps

Aldersgrense

4 år

Stående/sittende

Sittende konsert

«Det var en stille aften i den lille byen, men inne i husene gjorde alle seg klare til den store julefesten!

I et av husene satt en helt spesiell mann og gjorde ferdig den siste julegaven. Den mystiske mannen var onkel Drosselmeyer. Han var kjent over hele byen for de fine lekene han lagde. Han lagde mekaniske tog, dampbåter, leketrommer, kosedyr, sprellemenn og klovner.

Akkurat nå så skrudde han i den siste skruen i trekkoppbilen og satte den ved siden av de andre lekene. Han svingte tryllestaven sin – og vips – så begynte alle lekene å røre seg!»

Det er kanskje ingenting som skaper mer julestemning på tvers av de Europeiske grensene enn musikken fra Operaen Nøtteknekkeren av Tsjajkovskij. Handlingen er et juleselskap som forvandles til en reise inn i lille Klara sin julenattsdrøm. Publikum tas med på en magisk eventyrreise fullt av skumle, vakre og morsomme scener sammen med Klara og Nøtteknekkerprinsen.

I Mininøtteknekkeren vil de mest kjente satsene fra det ikoniske juleeventyret presenteres av treblåserne i Luftforsvarets musikkorps og skuespiller Gunnhild Hjertaas.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim