By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Luftforsvarets Musikkorps: Brød & Sirkus

Luftforsvarets Musikkorps: Brød & Sirkus

Thursday

25

January

2024

Dato

Thursday

25

January

2024

Dørene åpner

12:00

Show start

13:00

Billettpris

Ordinær: 180,- + avg. Senior/Forsvarsansatt/Student: 100,- + avg.

Sjanger

Luftforsvarets musikkorps

Aldersgrense

Stående/sittende

Sittende konsert

Nå blir det både «Brød og Sirkus» på Byscenen.

En skikkelig suppekonsert der korpset hiver seg ut i manesjen med «Oodles of noodles», tattoo, trommestunt og bossa nova-takter. Det skal også gjøres et verdensrekordforsøk av våre musikalske gjester i Strindens Promenadeorchester! Konserten er en ypperlig mulighet til å få seg varm og deilig lunsj mens man sjekker ut hvem dette militærkorpset i byen egentlig er for noe. Hvordan låter det av 27 topptrimmede og profesjonelle musikere? Vi håper spesielt at flere studenter tar turen for å oppleve en effektiv og energisk konsertbombe sammen med sine egne fantastiske musikere i Strindens Promenadeorchester. Men absolutt ALLE er velkomne til «Brød og Sirkus»! Og en deilig lunsj med Chili con Carne med ris, sals, rømme og nachos er inkludert i billetten! Bedre kan det ikke bli!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim