By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Klubb:Pstereo: DJ Børek på Alma's!

Klubb:Pstereo: DJ Børek på Alma's!

Saturday

17

August

2024

Dato

Saturday

17

August

2024

Dørene åpner

Show start

23:00

Billettpris

Gratis inngang

Sjanger

Annet

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

DJ BØREK

Børek er ikke bare en ettertraktet klubb-DJ, men også en bauta innenfor trøndersk hiphop-kultur.
Med røtter som beatmaker og rapper fra G.O.D.S, har Sistebossen fra Østbyen herjet rundt i en årrekke og fungert som en ambassadør for kvalitets hiphop i byen.
Han er kjent for sin eklektiske blanding av hiphop fra de siste tre tiår, energiske opptredener og ikke minst evne til å lese publikum og spille rett musikk til rett tid.
Party and bullshit.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim