By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Eva Weel Skram

Eva Weel Skram

Thursday

17

October

2024

Dato

Thursday

17

October

2024

Dørene åpner

18:15

Show start

19:00

Billettpris

560,- + avg.

Sjanger

Folkemusikk

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Sittende konsert

Eva Weel Skram er aktuell med ny musikk, og legger ut på turné til høsten! Det er en glede å kunne annonsere at hun kommer til Byscenen den 17. oktober!

Med låter som «Om du vil», «Selmas sang», og den nyeste hiten «La meg være», som har ligget spikret på radiolistene i lang tid, er Eva Weel Skram uten tvil en av de mest folkekjære artistene vi har her til lands. Skram har sluppet to album med norske tekster, Finne heim fra 2018 og Sleppe tak fra 2021, som har høstet strålende kritikker, og blitt omtalt som både «Brutalt ærlig» og musikalsk modent. Denne våren er det duket for mer ny musikk fra Sogndalsartisten, som stadig imponerer med sine liveopptredener og låter som treffer blink.

«Eva Weel Skram har lenge vært en av Norges mest distinkte popartister. Med albumet «Sleppe tak» ligger alt til rette for at hun skal bli allemannseie», skrev Dagsavisen i sin anmeldelse av sistnevnte album, noe som har hevet Eva helt opp i toppsjiktet av norskspråklige popartister her til lands.

Skrams varemerke har blitt fengende melodier med sterke norske tekster om temaer som ligger hennes hjerte nært, noe som har vist seg å virke både trøstende og inspirerende for hennes stadig voksende publikum.

I 2024 blir det gode muligheter til å få med seg Eva og hennes musikalske kumpaner på scener over hele landet, en sjanse man ikke bør la gå fra seg!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim