By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Dance With A Stranger 40 år! - EKSTRASHOW

Dance With A Stranger 40 år! - EKSTRASHOW

Thursday

12

September

2024

Dato

Thursday

12

September

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

525,- + avg.

Sjanger

Rock

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Stående konsert

Dance With a Stranger har 40-årsjubileum!

I 2024 er det 40 år siden Dance With A Stranger ble startet, og etter sommerens suksess på sommerscener og festivaler skal bandet igjen ut på turné neste år!

Herrene Øivind Elgenes (Elg), Frode Alnæs og Bjørn Jenssen kommer med fire musikere i en frisk og vitalisert utgave!

 Her vil man få hits som Everyone Needs a Friend, The Invisible Man, Dance With A Stranger og flere av de mer ukjente låtene i ”ny” innpakning.Bandets gjennombrudd kom i 1988, der debutalbumet solgte mer enn 125 000 eksemplarer og ble belønnet med Spellemannspris, og nå er de igjen klare for å begeistre sitt publikum med et fortsatt friskt, morsomt og høykvalitets musikalsk show!

Dance With A Stranger henter sin inspirasjon fra blues og jazz, soul, rock og pop, og responsen fra både presse og publikum viser at de rett og slett er i en særklasse.


Her bør publikum kjenne sin besøkelsestid for å oppleve stemningen: for en fest!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim