By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Den Store Juletrefesten IX

Den Store Juletrefesten IX

Saturday

09

December

2023

Dato

Saturday

9

December

2023

Dørene åpner

20:30

Show start

21:30

Billettpris

380

Sjanger

Metal

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Stående konsert

Det blir selvfølgelig en ny juletrefest på BYSCENEN i 2023! Etter utsolgte konserter alle de siste årene det er blitt arrangert, gønner vi på med en runde med Den Store Juletrefesten IX – lørdag 9. desember i 2023.

En alternativ førjulsaften for pop og rock-elskere. Ett år imellom hver gang kan føles ut som en evighet, vi vet, men nå er vi tilbake igjen!

Per Borten og co. samles igjen på Byscenen med en haug vokaltalenter for å gjøre stas på den litt alternative delen av pop og rock.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim