By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

The Lord of the Rings - Johan de Meij - Nidaros Brass Band 20 år! -

The Lord of the Rings - Johan de Meij - Nidaros Brass Band 20 år! -

Sunday

12

March

2023

Dato

Sunday

12

March

2023

Dørene åpner

18:45

Show start

19:30

Billettpris

Sjanger

Jazz

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

Nidaros Brass Band fyller 20 år! Det er nesten ikke til å tro at en idé med å samle musikervenner fra 70- /80-/ 90-tallet til et brassbandprosjekt i 2003, har endt opp med et velfungerende og suksessrikt konsertkorps som har holdt stødig kurs i 20 år. Det er klart dette må feires, og igjen har vi valgt Byscenen som konsertarena. Vi har gjennom mange år engasjert celebre gjester til våre konserter, både solister, dirigenter og komponister. Denne gang har vi igjen slått på stortromma ved å invitere nederlenderen Johan de Meij til å dirigere sine egne komposisjoner og arrangementer. The Lord of the Rings (Symfoni nr. 1) er hans mest kjente verk, inspirert av J.R.R. Tolkiens bøker. Verket er originalt komponert for janitsjarkorps i perioden 1984-1987, arrangert for symfoniorkester med premiere i 2001, og nylig tilrettelagt for brassband, så her vil Nidaros Brass Band gi en av de aller første framførelsene! Virkelig litt av en bursdagsgave! Verket består av 5 satser, vi skal spille 1. Gandalf – 4. Journey in the dark – 5. Hobbits. Sinfonietta nr. 1 er også et av de Meijs sentrale komposisjoner, som han selv vil dirigere på konserten. Musikken til Johan de Meij er iørefallende og beskrivende, spesielt for de som kjenner til innholdet i Tolkiens bøker. Vi har selv valgt ut stykker fra vårt eget repertoar, både kjent og nytt, som vår faste musikalske leder Geir Ulseth vil dirigere. Solister blir det selvsagt også! Et jubileum fortjener en festaften av en konsert, og vi ønsker publikum velkommen til å feire sammen med oss!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim