By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Stjørna Heimbrentslag

Stjørna Heimbrentslag

Saturday

04

March

2023

Dato

Saturday

4

March

2023

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

270

Sjanger

Pop

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Sittende konsert

Fra å lage interne låter for seg selv til å spille for tusenvis av entustiastiske trøndere har denne kompisgjengen fått oppleve mer enn hva de kunne bedt om. Med hits som "Panzerfylla" "Vodka" og "Apparatet" tar gutta med seg bandet til Trondheim og Byscenen for å "feire" 5 år med rølp.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim