By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

ECLIPSE

ECLIPSE

Sunday

29

October

2023

Dato

Sunday

29

October

2023

Dørene åpner

19:0

Show start

19:45

Billettpris

375

Sjanger

Annet

Aldersgrense

Stående/sittende

Sittende konsert

Med over 100 000 solgte album, 30 millioner+ streams og et hundretalls konserter på fire kontinenter er Eclipse et av de mest fremgangsrike svenske bandene. De har overgått seg selv for hver utgivelse – og bandets siste album "Wired" kom i 2021. Etter opptredener på en rekke store festivaler rundt om i verden, samt konserter med band som Aerosmith og Scorpions, så ser vi frem til at Eclipse endelig kommer til Trondheim. – Det handler ikke om flaks og heller ikke om talent. Det handler om hardt arbeid og om å elske det du gjør! Vi gjør store ting sammen med et publikum som forstår oss. Vi ser virkelig frem til å møte gamle og nye fans igjen, sier vokalist og frontmann Erik Mårtensson.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim