By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Vi hører dere - støttekonsert for Tyrkia og Syria

Vi hører dere - støttekonsert for Tyrkia og Syria

Wednesday

29

March

2023

Dato

Wednesday

29

March

2023

Dørene åpner

18:15

Show start

19:00

Billettpris

0

Sjanger

Annet

Aldersgrense

Fri alder

Stående/sittende

Sittende konsert

I februar opplevde Tyrkia og Syria det kraftigste jordskjelvet som er registrert på 100 år, hvilket resulterte i en gigantisk humanitær katastrofe. Over 1,5 millioner mennesker ble hjemløse, og det er et sterkt behov for livreddende hjelp og støtte til vann, mat, klær og medisiner. FN har erklært jordskjelvet som den største katastrofen i Tyrkias historie. Men nå kan du være med på å gjøre en forskjell! Brobyggerne, BYSCENEN, Trondheim Kommune og det tyrkiske, syriske og kurdiske samfunnet i Trondheim samler seg 29. Mars og organiserer en støttekonsert “Vi Hører dere”, og en rekke artister vil opptre. Billettinntektene vil uavkortet gå til norske frivillige organisasjoner som jobber i Tyrkia og Syria Dette er en sjanse til å vise solidaritet med de berørte og bidra til livreddende arbeid. Sammen kan vi hjelpe organisasjoner som er eksperter på nødhjelpsarbeid med å gi de mest trengende vann, mat, klær og medisiner. La oss stå sammen og gjøre en forskjell for de som trenger det mest!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim