By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Too Far Gone 30 års Jubileumskonsert

Too Far Gone 30 års Jubileumskonsert

Saturday

18

March

2023

Dato

Saturday

18

March

2023

Dørene åpner

20:30

Show start

21:30

Billettpris

550

Sjanger

Rock

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Sittende konsert

Too Far Gone har i løpet av sine 30 år som band markert seg i toppen av Norsk musikkindustri med sin markante og fremoverlente stil og med folkelige appell. Bandet står stødig i det norske festivalmarkedet og på mangfoldet av konsertarenaer rundt om. Gjennombruddet kom alvor i 1998 med hiten ”Zetor`n”. Etter det har det gått slag i slag med høye plasseringer på salgslister, radiolisting, radio- og TV-opptredener, omfattende turnering i hele landet for fulle hus, 9 CD utgivelser, to gullplater og ca 350.000 solgte eksemplarer, 2 Platina plater og 1 gullplate for låtene «Kainn æ få lov» «Zetor´n og «Kæm tok ho me sæ» med over 18 millioner nedlastninger tilsammen for disse 3 låtene. Lørdag 18 mars feirer vi våre 30 år med jubileumskonsert på Byscenen i Trondheim

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim