By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Bergrevyen 2023: Har du kok?

Bergrevyen 2023: Har du kok?

Wednesday

15

March

2023

Dato

Wednesday

15

March

2023

Dørene åpner

18:30

Show start

19:15

Billettpris

175

Sjanger

Revy

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

Sliter du med å få gjort den siste øvingen for å kunne ta eksamen? Få skrevet den veldig viktige prosjektoppgaven? Finne på noe artig å gjøre onsdag 15. mars? Da trenger du kok! Kok, også kjent som løsningsforslag eller fasit, er den beste og enkleste løsningen på alle livets problemer. Og vi har løsningsforslaget på hva du burde gjøre denne onsdagskvelden i midten av mars. Ta det enkle valget, kjøp en billett til årets Bergrevy! Vi kan love deg en kveld med latter, sang, dans og enda mer latter!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim