By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Bulmboys

Bulmboys

Thursday

30

November

2023

Dato

Thursday

30

November

2023

Dørene åpner

20:00

Show start

20.30

Billettpris

250,- + avg.

Sjanger

Hip Hop & Rap

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Stående konsert

Bulmboys er en av de største snakkisene innad ny norsk hiphop!
Trioen fra Trondheim har begeistret publikum i over 4 år med konserter på klubber og større festivaler som Festningen. Ungdomskulturen i Trondheim har mye å si for trioen, og Bulm har vikelig satt et stempel på trøndersk kultur, ved å levere fete opptredener med trønderdialekt.

I skrivende stund har de låter som nærmer seg 1 million avspillinger, og er du keen på å sjekke det som fort kan bli det neste store fra Trondheim så kom på Byscenen 30 november.

Med som support har de superferske Sahend, som gjør et av sine første liveshow!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim