By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Beist

Beist

Friday

13

December

2024

Dato

Friday

13

December

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

Sjanger

Annet

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

BEIST er et rosa partymonster fra hjertet av bondelandet, manet frem i selveste bartebyen Trondheim og bestående av bygdetullinger fra alle kanter av fylket.

BEIST høster de magiske kreftene fra gråstein og potet for å lage skjitfengende bygdepop, og har i dag over 20 millioner strømminger på Spotify. De seneste årene har de også høstet stor suksess på livefronten, og er kjent for sine energiske sceneshow.


BEIST BYSCENEN har vært en førjulstradisjon siden 2022, og pleier å bli kjapt fullsatt. Her er det bare å sikre seg billetter til årets råeste bygdefest i byen!


Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim