By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Aleksander With

Aleksander With

Friday

08

March

2024

Dato

Friday

8

March

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

450

Sjanger

Pop

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Stående konsert

Aleksander With har nok en gang imponert med sin musikalitet gjennom denne sesongens Stjernekamp på NRK. Flere av hans tolkninger gjorde sterkt inntrykk på både dommere og folket, og han vær nær ved å ta seg helt til finalen.

Aleksander With har fra før gitt ut èn EP og tre album. Utgivelsene inkluderer gull og platina-singler som «A Little Too Perfect», «What’s The Story», «The Other Side» som bl.a. gikk #1 i Japan, «Worth It – feat. Lene Marlin», «Pictures» og «Better».

Aleksander er igjen i ferd med å gi ut ny musikk med stadig fengende refrenger – denne gangen i ny americana-drakt. Nå skal han ut på konsertscener og spille disse i tillegg til hans beste hits og noen av kremlåtene fra Stjernekamp.

 

Support: Mathias Angelhus

Mathias Angelhus er Trondheims nye singer-songwriter-talent. Han debuterte som soloartist med albumet “After the Rain” i september 2023, et album fullspekket av personlige, melodiøse og relaterbare låter. 

Som frontfigur i bandet The Impossible Green har Mathias i de siste årene gjort seg bemerket for sin formidlingsevne og insisterende scenepersonlighet. Nå er den Trondheimsbaserte Kristiansunderen klar for å vise frem en ny side av seg selv. Elgitaren er byttet ut med kassegitar, og med et mer akustisk og nedstrippet lydbilde er tekstene og stemmen mer i fokus enn før. Med seg har han et band bestående av svært dyktige musikere. 

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim