By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Sara Parkman

Sara Parkman

Tuesday

14

May

2024

Dato

Tuesday

14

May

2024

Dørene åpner

19:15

Show start

20:00

Billettpris

300,- + avg.

Sjanger

Folkemusikk

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Sittende konsert

Gjør deg klar for en uforglemmelig kveld med Sara Parkman på Byscenen i Trondheim den 14. mai, der hun bringer sitt nyeste album Eros Agape Philia til live. Med sin unike blanding av svensk folkmusik, personlige fortellinger og dype musikalske utforskninger, har Parkman etablert seg som en frontfigur i den moderne folkmusikken. Dette albumet tar oss med på en reise gjennom kjærlighetens ulike former – fra den romantiske til den guddommelige og den vennskapelige – og lover en kveld fylt med musikk som berører, utfordrer og inspirerer.

Sara Parkman, kjent for sin evne til å fornye og omfavne tradisjonen, har skapt et musikalsk univers hvor hver note og tekst inviterer til refleksjon over det å være menneske. Hennes musikk, preget av dybde og sårbarhet, er like aktuell på en sommernattens skogsrejv som på en intim scene i Trondheim.

For alle kulturinteresserte voksne, er dette en sjelden mulighet til å oppleve en artist som med sin kreativitet og musikalske dyktighet forvandler hver konsert til en minneverdig hendelse. La oss samles på Byscenen for å dele en kveld hvor musikkens kraft forener oss. Sikre din billett nå og bli en del av denne spesielle opplevelsen med Sara Parkman.

Billetter kommer for salg onsdag 13. mars kl. 11.00

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim