By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Daniel Norgren

Daniel Norgren

Friday

02

August

2024

Dato

Friday

2

August

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

375,- + avg.

Sjanger

Folkemusikk

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

Daniel Norgren kommer tilbake til Trondheim!

Daniel Norgren er udiskutabelt en av nabolandets ypperste artister, ikke minst i livesammenheng. Med sin unike stemme og kraftfulle liveshows har han for lengst etablert seg som en bauta i den moderne folk- og bluesmusikken.

Hans autentiske tilnærming til musikk, og hans unike lydlandskap og hjertevarme tekster gjør Norgren til en artist det er lett å bli, og å fortsette å være glad i.

Vi har vært så heldige å få arrangere konserte med Norgren på Byscenen tidligere i forbindelse med «Alabursy» turneen, og gleder oss stort til et gjensyn med en av våre favorittsvensker

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim