By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Blomst

Blomst

Thursday

10

October

2024

Dato

Thursday

10

October

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

270,- + avg.

Sjanger

Rock

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

Blomst har nå rotet seg rundt i det norske musikklandskapet i 13 år og har ingen planer om å
stoppe med det første. De er kjent for uhøytidelige og energiske konserter ledet av den
fantastiske vokalisten og gitaristen Ida Dorthea Horpestad. Fra scenen skytes det gloser om livets ærligheter. Om alt fra å ha selvtilliten til en lastebil, til å minnes ungdomstiden. Fortvil ikke, kjærlighet er også et tema. Det er jo obligatorisk.


Blomst slapp en EP og en 7” før deres første plate “Blomst” kom i 2015, Sportstemaet ble innført med oppfølgeralbumet “Blomst IL” i 2019. I 2020 tok de en ufrivillig pause fra konserter hvor de heller rettet fokus mot å skrive deres siste album “Triatlon” som kom ut i 2022.

Med nytt blod i form av en bassist Stian har vi fått et ekstra gir og hatt et fantastisk år i 2022.
Med nye inntrykk og at vi endelig er ute på veien igjen, har ny musikk begynt å lure seg inn i setet og vi gleder oss til å reise rundt å vise frem hva vi jobber med. Vi har så vidt startet.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim