By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Vinni - Ekstrakonsert

Vinni - Ekstrakonsert

Saturday

20

January

2024

Dato

Saturday

20

January

2024

Dørene åpner

18:00

Show start

19:00

Billettpris

450

Sjanger

Hip Hop & Rap

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Stående konsert

Vinni, tidligere frontfigur i duoen Paperboys, har satt sitt preg på den norske musikkscenen med låter som «Glorie», «Barcelona» og «Lonesome Traveller» og «God Morgen Norge» og har vært en viktig del av det norske hip-hop-miljøet i over 20 år.
I tillegg til å ha toppet listene utallige ganger kan Vinni uten tvil regnes som en av de mest erfarne liveartistene i Norge og har stått på de fleste festival og klubb-scenene vi har her i landet.

Samtlige tidligere konserter han har gjort på Byscenen har vært massive suksesser, og da den først oppsatte konserten denne kvelden ble utsolgt flere måneder før konsert, blir det derfor ekstrakonsert tidligere på kvelden. Med full rulle da også!

Med ny musikk på vei, er Øyvind Sauvik, bedre kjent som Vinni, snart klar for en ny runde på scenen. Etter årets utgivelse av albumet «tanker blir ting» er han nå klar for å møte publikum igjen med ny musikk og sine aller største hits.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim