By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

U.D.O + Support: Frozen Crown

U.D.O + Support: Frozen Crown

Sunday

04

February

2024

Dato

Sunday

4

February

2024

Dørene åpner

18:30

Show start

19:15

Billettpris

450,-

Sjanger

Metal

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Stående konsert

U.D.O. vender tilbake etter mer enn 40 år i metalens tjeneste og legendestatus som frontmann i et av 80-tallets største hardrockband ACCEPT, flere millioner solgte album verden over og headlinerstatus på de største festivaler!

Endelig kom U.D.O. med nytt heavy metal album sommeren 2023. I den forbindelse ønsket U.D.O seg tilbake til Trondheim og Byscenen i 2024 for igjen å sette publikum i flammer.

Udo Dirkschneider er en internasjonal heavy metal-legende, kjent for sin unike stemme og bidrag til rock-anthems siden 1980-tallet. Med fem tiår på scenen er han et ikon innen metallmiljøet. Til tross for bransjens utfordringer har Udo Dirkschneider aldri sluttet å imponere. Dette år er intet unntak med U.D.O.s kommende album "Touchdown," utgitt 25. august, som markerer et nytt kapittel i hans karriere. Albumet, produsert av Martin Pfeiffer og med Peter Baltes på bass, lover å være en ny musikalsk milepæl for bandet.

U.D.O. har opplevd enorm suksess de siste årene, med Udo's sønn Sven Dirkschneider og andre talentfulle medlemmer som Andrey Smirnov og Fabian "Dee" Dammers som har sluttet seg til bandet. Med tusenvis av konserter rundt om i verden, er U.D.O. en dominerende kraft i musikkindustrien. "Touchdown" blir et viktig skritt i U.D.O.s historie og representerer Udo Dirkschneiders vedvarende engasjement for ærlig musikk og samarbeid med hans talentfulle team.

Support: Frozen Crown

Frozen Crown er et power metal-band som blander klassisk heavy metal og symfoniske metalvibber. Dannet i 2018, har de gitt ut tre album: "The Fallen King," "Crowned In Frost," og "Winterbane." De har også deltatt som spesielle gjester på Dragonforce sin europeiske turné i 2020 og spilt med band som Sabaton, Amon Amarth, Arch Enemy, Dragonforce, Stratovarius og mange flere. "Winterbane," deres tredje album, forsterker de klassiske heavy- og power metal-elementene i lyden deres og gir en aggressiv og monolittisk lyd takket være den talentfulle vokalisten Giada "Jade" Etro og gitarist og låtskriver Federico Mondelli.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim