By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Trygve Skaug

Trygve Skaug

Saturday

16

March

2024

Dato

Saturday

16

March

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

490,- + avg.

Sjanger

Rock

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Sittende konsert

Trygve Skaug & navngitte menn klare for Byscenen!

Fredag 1. september slapp Trygve Skaug singelen «Stor gutt» som er tittelsporet på plata som kommer på nyåret.
Og til alle de som følger Trygve tett (og det er mange da #verdensfinestepublikum nå teller flere hundretusen publikummere) , så er «Stor gutt» et album Trygve er svært stolt over.

– Jeg hadde sett en dokumentar om Bob Dylan i studio og fikk veldig lyst til å forsøke å spille inn ei plate sånn som man spelte inn plater før.
Uten masse takes og pålegg, men bare være en svær gjeng i studio som spilte alt sammen sammen, sånn på gamle måten. Bare se hva som skjer, liksom.
Så begynte jeg å ringe rundt og alle mine favoritter ble med, og i dag kan jeg si at vi blir en like staselig gjeng med på tur på nyåret.

Trygve Skaug tok med produsent Torgeir Waldemar i spissen for å lage plate på gamlemåten.
Richard Krantz, Audun Erlien, Arne Aasland, Kristofer Staxrud, Christer Engen, Jenny Zett og Eirik Fjelde ble låst inne hos Bror Forsgren i Studio Paradiso i ei uke med ti låter til et musikalsk og sosialt eksperiment.
Spise, drikke, bli kjent, øve, spille inn live uten klikk og pålegg, og la det bli som det blir.
Og det ble noe annet.

Trygve Skaug & navngitte menn er klare for den norske landeveien og landet tøffeste konsertsaler. Med seg har han et stjernelag av musikere.

Skaug er låtskriver, musiker og en av Norges mestselgende poeter. Tekstene hans deles vidt og bredt. Diktsamlingene Følg med nå (2019) og Ikke slipp (2020) er alene trykket i over 42 000 eksemplarer. Også senere samlinger, som Hjemmekamp (2020), Opprykk (2021) og Dikt til navngitte menn (2022), har blitt oppsiktsvekkende suksesser. I et intervju med VG sier Trygve Skaug selv om suksessen: – At folk finner trøst i mine ord, trøster meg også. Tekstene mine er skrevet veldig nakent, ærlig og upretensiøst. Derfor treffer det meg hardt når jeg kan være der for andre.

Han var vokalist i bandet St Morritz siden oppstarten i 2006, men i 2012 gikk han solo. Etter dette har han utgitt fire egne album, og i 2017 ble den folkekjære poeten og artisten nominert til Spellemannprisen for albumet Sanger du skal få når jeg dør. Våren 2021 deltok han i TV2s populære program Hver gang vi møtes. Senere samme år ble han tildelt Bjørg Vik-prisen for «… evnen til å nå ut, treffe og gi litterære opplevelser for mange med sine dikt. Ved bruk av nye formidlingskanaler som instagram og andre sosiale medier, har prisvinneren fått nye generasjoner til å lese poesi.» Han har fylt landets konserthus til randen flere ganger, inkl Sentrum Scene og Oslo Spektrum

I 2023 har Trygve gitt ut både salmeplate og messeplate. Releasekonserten ble gjort i utsolgt Nidarosdomen.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim