By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Tre Små Kinesere

Tre Små Kinesere

Friday

16

February

2024

Dato

Friday

16

February

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

435

Sjanger

Pop

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

Tre Små Kinesere har lagt litt av et år bak seg, som startet med det kritikerroste albumet «Nærbilda av oss», etterfulgt av en godt besøkt Norgesturne og avsluttet med utsolgt konsert på Trondheims storstue Olavshallen sammen med Trondheimssolistene.

En ting kineserne ikke rakk var å gjøre sin årlige konsert på Byscenen, og det gjør vi noe med nå. Velkommen til Tre Små Kinesere på Byscenen fredag 16.februar!

Langt tilbake i urtida, i 1988, fant du denne graffitien overalt i Trondheim sentrum. Folk klødde seg i hodet og lurte på hva i h.… dette kunne være. Mysteriet ble oppklart for de fleste trondhjemmere, og ellers i landet, da Tre Små Kineseres første album kom i 1990. Siden den gang har det blitt 12 album og hundrevis av konserter.

Album nummer 13 kom i 2023 (en retur til deres opprinnelige akustiske lydbilde) hånd i hånd med en etterlengtet norgesturné. Med seg i bagasjen har de ferske låter fra albumet - selvsagt i skjønn forening med gode, gamle klassikere fra en elsket katalog.

En konsert med Tre Små Kinesere er en ganske annerledes opplevelse enn det å sitte hjemme og plystre til platene. I hjembyen Trondheim er det nesten ikke mulig å høre bandet over publikums allsang, noe de siste konsertene blant annet Olavshallen ble nok et bevis på.

Dette, kombinert med Risnes’ “tullprat” og gode historier mellom låtene, er noe av det som gjør disse konsertene til en minneverdig opplevelse.

Gutta leverer alltid, om det er 74 eller 740 i salen: "Vi håper selvsagt på det siste, og det innebærer at akkurat du får ut fingeren og dukker opp, om du vil synge eller ikke!


Support: Ragnhild Risnes

Ragnhild Risnes er en leken og produktiv artist som lager låter i rundkjøringa der pop, jazz og vise møtes. I 2020 ga hun ut 52 låter gjennom året. Med hjerte for genuine møter mellom sal og scene, Ragnhild er en teatertrubadur som tidvis tramper takt med samtida, men like ofte går etter verden i sømmene. Fra det såre til det rappkjefta - fra slengkommentarer til filosofi, svartsyn og munterhet, synes det politiske i det private, det lyse i det mørke og humor som botemiddel mot det meste.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim