By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Powerfolk i storformat - Folk All-in Band (FAB) med Kulturskolen i Trondheim og Spelemannslaget Laut & fast

Powerfolk i storformat - Folk All-in Band (FAB) med Kulturskolen i Trondheim og Spelemannslaget Laut & fast

Sunday

08

September

2024

Dato

Sunday

8

September

2024

Dørene åpner

13:15

Show start

14:00

Billettpris

Voksen 230,. + avg. | Barn 130,- + avg. | Familie 565,- + avg.

Sjanger

Folkemusikk

Aldersgrense

Stående/sittende

Sittende konsert

Etter flere spennende samarbeid med musikkelevene i Trondheim Kulturskole og Spellemannslaget Laust & fast, er det nå duket for nok en festkonsert med skandinavisk folkemusikk som tema.

Folk All-in Band – også forkortet til FAB, er storbandversjonen av tradisjonell folkemusikk. Fra første strøk kjenner en hvordan det rytmiske samspillet tar tak og brassrekken får hjertet til å slå, og vi håper mange elever henter inspirasjon til å utforske den fantastiske folkemusikkarven og ta den videre på sin måte.

Trondheim kulturskole er blant landets ledende kulturskoler både i bredde- og talenttilbud. Rundt 4500 elever innen disiplinene musikk, scenekunst og visuell kunst får undervisning i Olavshallen og rundt omkring på skoler over hele byen. Kulturskolen har stadig vekk inspirerende samarbeid med profesjonelle aktører, noe som er meget verdifullt og lærerikt for elevene.

Tradisjonsspellmann Sturla Eide har i en årrekke fått fram flotte unge tradisjonsmusikere gjennom Spelemannslaget Laust & fast.

Vi lover kanon god stemning når denne store, herlige gjengen samles på Byscena, så her skal hele familien med; fra oldemor til lillebror!

Lena Jonsson - fele

Anna Lindblad – fele

Jenny Elisabeth Gustafsson – fele

Adrian Jones – 5 strengsfele

Jonas Bleckman – cello

Niclas Ericson – trompet

Stefan Stensson Mathiesen – altsaksofon

Kristoffer Siggstedt - trombone

Daniel Reid – barytonsaksofon

Johan Ronström – mandolin

Adam Johansson – gitar

Karl-Johan Ankarblom - keyboard

Kristofer (Krydda) Sundström - bass

Rolf Landberg – perkusjon

Jonathan Lundberg – trommer

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim