By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Trondheim Calling 2024

Trondheim Calling 2024

Thursday

01

February

2024

Dato

Thursday

1

February

2024

Dørene åpner

19:00

Show start

20:00

Billettpris

Sjanger

Pop

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Stående konsert

Trondheim Calling // 1.-3. februar 2024
Første helgen i februar samler vi musikkbransjen og musikkinteresserte til vinterens største musikkfestival i Trondheim sentrum! Trondheim Calling er en av Norges største showcase-festivaler innenfor musikkfeltet, og viser årlig frem et stort antall nye norske artister på vei mot et gjennombrudd.

Program på Byscenen torsdag 1. februar

20.00 Atari

21.15 Døssi

22.30 Bo Milli

23.30 Ora The Molecule

Anneks

20.45 Tre40fire

22.00 Grim Pil

23.00 Nea and The Regulars

→ I en og samme billett får du i 2024 tilgang til over 80 konserter rundt om i Midtbyen, muligheten til å se morgendagens headlinere, samt sjansen til å oppdage dine nye favorittartister.
→ Litt ekstra interessert? Med delegatpass får du også muligheten til å delta på konferansen som foregår på Clarion Hotel Trondheim og Rockheim.

Konsertene vil foregå på ni scener rundt om i byen. Her får du se morgendagens headlinere i et intimt konsertformat. Konferansen holder til på Clarion Hotel Trondheim, som også huser tilreisende delegater.

Se program og mer info på www.trondheimcalling.no

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim