By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Stargazer

Stargazer

Friday

27

September

2024

Dato

Friday

27

September

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

350,- + avg. (Early Bird ut januar) / 425,- + avg. (ordinær)

Sjanger

Rock

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

Stargazer, det beste nye ''classic hard rock'' bandet fra Skandinavia siden 80-tallet.

Tre kritikerroste albumutgivelser har til nå gitt Stargazer full score i store magasiner som: Classic Rock Magazine UK, Sweden Rock Magazine og Scream Magazine blant mange andre.
Den siste av disse utgivelsene er ”Life Will Never Be the Same” (2023).

They’re called flagbearers for classic rock. And here they are, waving it about for all to see”
10/10 Powerplay Magazine (UK)

Stargazer har spilt rundt på alle de store spillestedene i Norge og har også vært special guest for store internasjonale aktører som Geoff Tate, Glenn Hughes, Gary Moore og andre.
Live viser disse gutta frem en virtuositet, energi og en scenetilstedeværelse få i disse dager kan matche.
Ekte livemusikk, ingen tracks, bare skrikende og melodisk vokal og gitarer, flotte sanger og hooks bygget på en bunnsolid rytmeseksjon. Gode konsertanmeldelser fra Storbritannia, Danmark og Norge beviser at dette er et fantastisk liveband!

Stargazer som kommer fra Trondheim, Norge, består av William Ernstsen, Tore André Helgemo, Jomar Johansen, Sondre Bjerkset og Svend Skogheim.

Special Guest
Wildnite

Gutta i det steintøffe hårmetalbandet ''Wildnite'' er unge i alder, men har likevel rukket å bli et erfarent og omtalt live-band.
Bandet spiller forrykende rock 'n' roll med den største selvfølgelighet og de viser en attitude og spilleglede de fleste norske rockeband kan misunne dem.

Wildnite har i de siste årene gjort nærmere 150 konserter.
De har blant annet spilt med band/artister som Quireboys, T.N.T., Electric Boys, Ammunition, Beasto Blanco, Hank Von Hell, og W.A.S.P. gitarist Chris Holmes for å nevne noen.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim