By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Salmer på Pøbb

Salmer på Pøbb

Monday

18

November

2024

Dato

Monday

18

November

2024

Dørene åpner

19:00

Show start

20:00

Billettpris

350,- + avg.

Sjanger

Folkemusikk

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

Salmer På Pøbb, den unike konsertopplevelsen som har tatt landet med storm, legger ut på en høstturné i november! Bli med på en kveld fylt med sangglede og fellesskap når Salmer På Pøbb inntar scenen.

Salmer På Pøbb er ikke bare en konsert - det er en feiring av livets kontraster. Her møtes generasjoner og musikksmak i en harmoni av salmer, kjent og kjært, i en uformell pøbbatmosfære.

Bak Salmer På Pøbb finner vi et vidunderlig band av musikere, ledet av Lewi Bergrud og Thor-Erik Fjellvang. De bringer salmene til live på en måte du aldri har opplevd før, og skaper et magisk samspill mellom publikum og scenen.

Salmer På Pøbb er åpent for alle over 18 år. Ta med deg en venn, og bli med på en kveld fylt med samhold, latter og vakker musikk.
Dette er din unike sjanse til å oppleve Salmer På Pøbb-fellesskapet. Sikre deg billettene dine nå og bli med på en kveld som garantert vil gjøre inntrykk!

Vel møtt til en kveld fylt med salmer og fellesskap!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim