By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Parislatino X Trondheim 2024

Parislatino X Trondheim 2024

Saturday

04

May

2024

Dato

Saturday

4

May

2024

Dørene åpner

21:00

Show start

21:00

Billettpris

Sjanger

Dans

Aldersgrense

20

Stående/sittende

Stående konsert

ParisLatino, for andre gang i Trondheim! 🎉

📍 Sted: Byscenen, Trondheim

📅 Dato: 04. mai 2024

⏰ Tid: Dørene åpner 21.00 – 02.00

🪪 Aldersgrense: 20+

🚀 Med stor suksess i Trondheim tidligere, bringer ParisLatino igjen sin elektriske atmosfære tilbake til byen! Dette blir den tredje stoppen på vår Norgesturne i 2024, hvor vi tar med reggaeton-historien til Norges seks største byer!seks største byer!

🏡 Med en kapasitet til å huse over 700 reggaeton-entusiaster, forbered deg på en uforglemmelig kveld på Byscenen.

🌟 Gjør deg klar for festen! Med et romslig lokale og et lineup av topp internasjonale og nasjonale DJs, lover vi en natt full av overraskelser og uforglemmelige øyeblikk.

🔊 Unik festival/nattklubb vibes: Byscenen transformeres nok en gang til et reggaeton-paradis, hvor du kan oppleve den autentiske ParisLatino-stemningen, full av musikk, dans og glede!

🌸 ParisLatino er mer enn bare en fest, det er en visjon: Vår visjon er å bringe kulturer sammen gjennom musikk. Å samle mennesker fra alle hjørner av verden for å danse sammen til musikken vi elsker, er vår største glede!

🩷 Vi gleder oss til å skape nye minner med deg i Trondheim!

🎟️ Begrensede billetter: Våre eventer er kjent for å bli raskt utsolgt. Sikre din plass til denne eksklusive reggaeton-kvelden i Trondheim ved å kjøpe billettene nå. P.S. Early bird-billetter tilgjengelig – Tilbudet varer frem til 31.12.2023

#ParisLatinoTrondheim

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim