By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

NSB + Brutal Kuk

NSB + Brutal Kuk

Friday

24

May

2024

Dato

Friday

24

May

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

350,- + avg.

Sjanger

Hip Hop & Rap

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

BRUTAL KUK & NSB på Byscenen!

NSB er indierock fra Østbyn med Trond Wiger fra G.O.D.S i front, og med gutta i the School i ryggen. Effektive riff, herlige refrenger og sylskarpe tekster fra en av Trondheims mest produktive rappere. Deres energiske konserter får ungdommen i front til å danse, og den eldre garde til å nikke anerkjennende. Som oftes så forenes de i allsang på slutten. «Prosjektet har en uimotståelig energi!» Hoel/Adressa. NSB kom med sin andre plate «FAMILIEALBUM» i fjor. Denne kommer på vinyl til våren, forhåpentligvis innen konserten på Byscenen i mai!

Brutal Kuk trenger ingen introduksjon for fans av norsk punk. Bandet hadde sitt utspring i UFFA-miljøet rundt årtusenskiftet, og var et av få norske band som satset knallhardt (sic) på norske tekster på den tiden. BK er en institusjon i norsk punk og hardcore, og er et av de lengstelevende nåværende band som er aktive i sjangeren. I fjor slapp BK albumet «En dag mindre igjen», og ble omtalt som like «like potent, enda mørkere» av adressas anmelder.

Den 24. mai gjør altså vennene BK og NSB en helkveld på byens storstue, for øvrig en etterlengtet konsert som egentlig ble planlagt for noen år tilbakeda de delte øvingsrom på Dora. Alle som har opplevd en konsert med BK eller NSB tidligere vet at dette blir en legendarisk kveld! Splitkonserten på Byscenen kommer til å bli et bikkjeslagsmål, og NSB gleder seg til å bryne seg mot Trondheims ubestridte pønk-legender!!

Ta deg en pause fra Netflix og dommscrolling og kom på konsert. Det er bra for deg.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim