By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Luftforsvarets musikkorps: Påskerebus med Viggo Valle

Luftforsvarets musikkorps: Påskerebus med Viggo Valle

Friday

22

March

2024

Dato

Friday

22

March

2024

Dørene åpner

11:15

Show start

12:00

Billettpris

120-220,- +avg.

Sjanger

Luftforsvarets musikkorps

Aldersgrense

Fri Alder

Stående/sittende

Sittende konsert

Den sagnomsuste påskerebusen med trim for både lattermuskler og hjerneceller er tilbake! Det er det påskegeneralen Viggo Valle som i egen person skal geleide publikum gjennom den musikalske påskelabyrinten. Konserten har vært en populær oppvarming til påskeaktiviteter i hytte og heim, og vinneren får selvfølgelig premie. Quizmaster Viggo Valle er blant annet kjent som legendarisk programleder av «Påskelabyrinten» i NRK radio. Konserten dirigeres av masterstudenter fra Dirigentstudiet ved Universitetet i Stavanger under veiledning av mentor Morten Wensberg. Det blir spennende for publikum og musikere å møte de nye stjerneskuddene Hannah Howard Andresen og Kjetil Djønne.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim