By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Lars Vaular

Lars Vaular

Friday

09

February

2024

Dato

Friday

9

February

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

385,- + avg.

Sjanger

Hip Hop & Rap

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Stående konsert

Etter en sommer som satte fyr på festivaler og fikk publikum til å koke over av begeistring, er Norges egen hiphop-pioner, Lars Vaular, klar for en ny musikalsk oppvisning.

Med terningkast seks og overskrifter som «Lars Vaular er oss, like mye som vi er han» fra Bergens Tidende og Aftenpostens hyllest «Pur eufori med en sexy Lars» etter sommerens konserter på Bergenfest og Øya kan fans over hele landet glede seg til å oppleve Lars Vaular live når han drar ut på veien igjen.

Lars Vaular og gjengen hans tar med seg ny musikk og et nytt show til Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo vinteren 2024. Dette er en anledning til å oppleve Vaular på nært hold, i en langt mer intim setting enn de store festivalscenene han dominerte tidligere i år.
«Hvis jeg kunne fanget stemningen fra festivalpublikummet i en boks og solgt den hadde jeg vært uendelig rik, men det jeg heldigvis kan gjøre er å sette et tak over oss og ta festen inn i klubblokaler. I vinter inviterer vi til fest og forundring i pene byer som Trondheim, Oslo, Stavanger og så klart Bergen! Gleder meg til å spille mange gamle hits og også smakebiter fra nye prosjekter!» – Lars Vaular

SUPPORT: XALOMON
Xalomon er en 22-år gammel trondheimsbasert musiker som lenge har vært med å begeistret trøndersk publikum som 1 av 3 i gruppen "Bulmboy$". Nå aktuell med låten Helt Serriøst, er han klar for å utforske sin egen solo-karriere til sin beste evne.

I et kjemifylt samarbeid med produsenten BeatsByToro har de EP'en "Slimo", samt "Slimo 2" like rundt hjørnet, tenkt å redefinere folkets oppfatning av trøndersk Hip Hop.

Sonisk sett er Xalomon opptatt av å være unik, samt å holde seg unna normene i norsk musikk ved å heller dra inspirasjon fra den amerikanske musikk-scenen.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim