By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Lars Berrum - Megaloman EKSTRASHOW

Lars Berrum - Megaloman EKSTRASHOW

Sunday

18

February

2024

Dato

Sunday

18

February

2024

Dørene åpner

17:15

Show start

18:00

Billettpris

420,- + avg.

Sjanger

Stand-Up

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Sittende konsert

Trilogien skal avsluttes.

Lars Berrum sine soloprosjekter har vist seg å være et must å få med seg. På en nyskapende måte drar han publikum inn i en eksistensiell reise som på et snedig vis angår oss alle. Nå sier han at det hele skal avsluttes.

Etter «Tuttifruttiland» og «Amor Fatigue» kommer nå tredje og avsluttende kapittel i hans eksistensielle reise, soloshowet «Megaloman». Et show han selv beskriver som et show av og med Søren Kierkegaard med Lars Berrum som rød tråd.

Siden Lars hadde glemt at det skulle fylles inn tekst her, så har vi i Ticketmaster hjulpet han. På melding hadde han dette å si om showet;
Jeg har tatt et valg, jeg har forpliktet meg. Jeg har funnet mitt svar og det skal jeg presentere til dere på en storslagen måte. Hater du meg, bli hjemme. Er du nøytral eller oppover, få deg en billett. Og ja, det er grunn til at jeg har valgt å spille alle HVERDAGER I FEBRUAR.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim