By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Kurt Nilsen

Kurt Nilsen

Thursday

07

December

2023

Dato

Thursday

7

December

2023

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

525,- + avg.

Sjanger

Pop

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Stående konsert

I 2023 er det 20 år siden rørlegger og amatørmusiker Kurt Nilsen tok hele landet med storm og vant Norges første Idol. Og han så seg aldri tilbake; rekorder, listetoppere, Spellemann-priser, og utsolgte turnéer. Suksess solo og suksess som en fjerdedel av Lind/Nilsen/Fuentes/Holm. Kjendisstatus som aldri overskygget artistkarrieren. På toppen av det hele kuppet Kurt julen med et album som ble en umiddelbar klassiker, og over et tiår med julekonserter.

Det har vært 20 årmed mye hardt arbeid, som har resultert en eventyrlig suksess.
Er Kurt Nilsen kanskje klar for å legge fra seg gitaren? Fokusere på familie, golf, DIY og fiske?
Definitivt ikke! I 2023 er han tilbake med ny musikk. Og han er tilbake på festivaler og scener over hele landet.
«Jeg er ekstremt klar over hvor privilegert jeg er som har hatt fast jobb som artist i 20 år. Jeg har mange forskjellige roller i Kurt Nilsen AS. Det å synge og spille for et publikum kan ikke sammenlignes med noe annet. Å få lov til å reise Norge på kryss og tvers i så mange år har gitt meg enormt mange fantastiske opplevelser, og jeg gleder meg over å få komme tilbake!»

Som vokalist, formidler og underholder er Kurt helt unik. På scenen kommer det så tydelig fram at an elsker det han gjør, slik at hver konsert blir en minneverdig opplevelse for alle som er til stede. En del av historien om en ganske vanlig fyr med en uvanlig fin stemme og en eventyrlig karriere.

Support: Celiin

Celiin er en erfaren artist opprinnelig fra Orkland som besitter et spennende lydbilde som opererer i krysningspunktet mellom cinematisk rock og progressiv pop, inspirert av band som The Neighbourhood, Nothing But Thieves og Lana Del Rey. Med en svært estetisk tilstedeværelse på scenen vil deilige, melankolske plott bli servert med litt humor og masse ærlighet. Radiolåta «Manchester» fra 2021 er et godt eksempel på hvordan artisten leker melodisk og arrangørmessig på en måte vi kanskje ikke ser eller hører så mye av i Skandinavia, men som artisten har funnet en egen evne til å formidle unikt både innspilt, men også live. Denne barocḱn’roll-dollen er klar for Byscenen 7. desember

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim