By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

KAIZERS ORCHESTRA

KAIZERS ORCHESTRA

Saturday

11

November

2023

Dato

Saturday

11

November

2023

Dørene åpner

19:00

Show start

21:00

Billettpris

755

Sjanger

Pop

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Stående konsert

Kaizers Orchestra er tilbake! Ganske nøyaktig ti år etter at det sist drønnet av oljefat fra scener i Norge og Europa, skjer det igjen. Kaizers Orchestra er tilbake! -Ti år er lang tid. Mye har skjedd. Samtidig føles det som om tiden har stått stille. Det er derfor vi sier “Dine gamle dager er nå” i stedet for “comeback”, sier vokalist Janove Ottesen. Etter uker med spekulasjoner i sosiale medier og ulike fanforum, postet bandet idag en trailer som avslører at en ny Kaizers-æra er i gang. I traileren graves et oljefat opp fra jorden og plutselig er bandet i gang, i velkjent, energisk Kaizerstil. -Vi gleder oss voldsomt til å spille sammen igjen. Disse sangene har ligget i dvale lenge nok. Nå er det på tide å banke liv i dem igjen og leve dem ut sammen med vårt fantastiske publikum, sier gitarist, Geir Zahl. Kaizers Orchestra ga ut åtte studioalbum mellom 2001-2012. Samtlige gikk til topps på VG-lista. Samtlige solgte til minst gull. «Hjerteknuser» har vært bandets mest populære låt siden den kom ut i 2010. I september 2022 klatret den helt opptil andre plass på VG-lista og Spotifys liste over de mest spilte sangene i Norge etter at den gikk viralt på TikTok. Nå er de endelig tilbake og høsten 2023 kan ikke komme fort nok!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim