By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Jorn + support: Prospect

Jorn + support: Prospect

Saturday

23

March

2024

Dato

Saturday

23

March

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

420,- + avg.

Sjanger

Rock

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Stående konsert

En av vår tids største rockevokalister, Jørn Lande, slapp sitt nye studioalbum, «Over The Horizon Radar» i 2022. Det nye albumet er et nytt steg på den norske vokalistens rockeferd, med hans nå velkjente fantastiske vokalprestasjoner, episke sanger og fremtidige klassikere.

På scenen har han med seg gitaristene Tore Moren og Adrian SB, på bass Øyvind Strønen, på trommer Francesco Jovino og Alessandro Del Vecchio på keyboard.

Jørns katalog begynner å bli for lang til å få med i et kort presseskriv, hans kreative og nyskapende evner har solgt millioner av plater verden over, og han figurerer jevnlig på salgslister over hele verden. JORN fortsetter sitt rockekorstog på «Over The Horizon Radar», og viser ingen tegn til å roe ned. Jørn er en av de mest produktive vokalistene innen moderne heavyrock og metal, og hans imponerende vokaltalent og låtskriverevner har gitt ham en status som en av de siste ekte pionerene innen klassisk heavyrock og metal. Hans karakteristiske stemme er blant de flotteste og mektigste i bransjen, og gjennom årene har han samarbeidet med noen av verdens største artister.

I tillegg til å fokusere på hovedbandet sitt JORN, har Lande frontet en rekke band, blant annet Ark, Beyond Twilight og Masterplan. Jørn har også deltatt på en rekke prosjekter, som rockeoperaen Nostradamus, Dracula – Swing Of Death, Allen/Lande-albumene (med Symphony X-vokalist Russell Allen), Ayreon og mange flere. Siden 2008 har han turnert jevnlig Jorden rundt med metaloperakonseptet Avantasia. Du finner også Jørn i gamingindustrien, som stemmen til karakteren “Karthus” i League Of Legends’ virtuelle metalband Pentakill.

Support: Prospect

Digger du klassisk rock, digger du Prospect!

Dette er bandet som har tatt Trøndelag med storm de siste åra, gitt ut to album og en haug med singler. Du får rock med refreng og fete gitarriff, en frontmann som får tanta di bakerst i lokalet til å ta av.

Liker du ZZ Top, Ac / Dc. Da vil du vrenge av deg i baris når disse gutta går på scenen. Bandet har spilt med flere kjente artister som blant annet: Jørn Lande (JORN), THUNDERMOTHER, OSLO ESS, vært support for både WIG WAM og BACKSTREET GIRLS opp til flere ganger. Møt opp. Dette river opp asfalten. Rock’n Roll.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim