By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

D'Sound

D'Sound

Saturday

11

May

2024

Dato

Saturday

11

May

2024

Dørene åpner

19:15

Show start

20:00

Billettpris

520,-/425,- (Jazzfest-venn).

Sjanger

Jazz

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Stående konsert

D’Sound har i over 25 år blitt regnet som et av Norges aller beste liveband. Debutalbumet «Spice of Life» i 1997 skapte et paradigmeskifte innen norsk pop, med sin friske blanding av acid jazz, soul, R’n’B og funk, og ga bandet stor suksess i både inn- og utland. Nå er D’Sound tilbake med original besetning og låter tightere enn noen gang, og det er første gang Jazzfest presenterer dette norske superbandet, med bysbarnet og mestertrommis Kim Ofstad som en – og meget viktig del av bandet.

Simone Eriksrud – vokal
Jonny Sjo – bass
Kim Ofstad – trommer
Stein Austrud – keyboard

Jazzfest-venn

• Bli Jazzfest-venn og få rabatt på alle våre konserter og en rekke andre fordeler! Registrer deg her.

• Andre praktiske spørsmål? Les vår F.A.Q.

• Aldersgrense: 18 år. Vi praktiserer vergeskjema

• Dørene åpner kl. 19:15

• Konserten starter kl. 20:00

• Begrenset antall sitteplasser

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim