By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

John Olav Nilsen & Nordsjøen. - i liv og arbeid

John Olav Nilsen & Nordsjøen. - i liv og arbeid

Saturday

24

February

2024

Dato

Saturday

24

February

2024

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

450,- + avg.

Sjanger

Pop

Aldersgrense

18

Stående/sittende

Stående konsert

Når John Olav Nilsen og Nordsjøen legger ut på turné til Byscenen kan publikum vente seg en energisk konsert, med et band i toppform, som serverer både nye låter og alle de kjente og kjære klassikerene.

Nylig annonsere John Olav Nilsen & Nordsjøen at et nytt album med tittelen I liv og arbeid, ventes i slutten av oktober. Dette er selvsagt gledelige nyheter for gamle og nye fans, men denne gang er det visst lov å glede seg litt ekstra til slippturneen.

«Etter to plater som ble laget i eget studio, gikk vi denne gangen vekk fra de trygge trommemaskinene og de medgjørlige dataprogrammene. Vi kjente på oss at vi måtte fange kjernen av musikken i levende live.

Valget falt på en kjent og kjær nedlagt kjøttforedlingsfabrikk. Ingen filmtriks eller samlebåndssnarveier var det plass til. Bare spilling som om noe stod på spill. Blåse opp en storm og temme vinden», forteller John Olav.

Helt siden den kritikerroste og Spellemannvinnende debutplaten «For Sant Til Å Være Godt», har Bergensartisten vært en av sin generasjons absolutte livefavoritter. Fulle hus og øredøvende allsang har vært standard på konserter og festivaler, og låter som “Diamanter og kirsebær”, “Hull i himmelen” og «Valiumsvalsen» vil stå seg som evige klassikere i norsk musikkhistorie.

John Olav Nilsen & Nordsjøen består foruten John Olav av de tidligere Gjengen-medlemmene Einar Vaagenes, Lars Eriksen og Mikael Kanstad, og musikalsk befinner de seg i sjangeren gatepop, eller sågar motstands-pop.

Dette er det bare å glede seg til!

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim