By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Gåte

Gåte

Friday

27

October

2023

Dato

Friday

27

October

2023

Dørene åpner

20:00

Show start

21:00

Billettpris

450,- + avg.

Sjanger

Rock

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Sittende konsert

Med sin banebrytende blanding av tradisjonell folkemusikk og moderne rock, kombinert med fengslende konserter har Gåte etablert seg som en nasjonalskatt i norsk musikkliv.

Gjennom en enorm respekt for folkemusikken og et unikt talent, klarer Gåte å tolke og formidle tradisjonelle folkesanger på et vis som gjør dem tilgjengelige og aktuelle for en ny
generasjon lyttere.
Høsten 2023 vender bandet tilbake til scenen med sin største produksjon noensinne. Det blir et storslått show der de også vil fremføre nytt materiale fra sin kommende utgivelse.

Support: STORM

Norges ferske stortalent «STORM» ble født i 2008 og har på rekordtid blitt kjent i den norske metalscenen. Han leverte nylig en helt vill konsert på Tons of Rock og står straks klar til å gå på scenen på prestisjetunge by:Larm.

Leo Davadi Sundli, som står bak artistnavnet, er selv oppvokst i Gåte’s turnebuss der han tidlig fant inspirasjon hos bla. Magnus Børmark, er nå klar for å sette norsk metalcore på kartet.

August 2022 slapp han sin debut-EP; «Invincible».
EP-en var etterfulgt av en hardtslående musikkvideo som handler om å ikke la det vonde ta over.

«Invincible» er en velkomponert og moden metalcore-granat som treffer deg rett i trynet, med et tekstlandskap som både er personlig, inspirerende og med ett mål; nemlig å vise verden hvem STORM er. EP-en trekker lytteren inn i et tekstunivers som setter søkelys på styrken i motgang med et bakteppe av knallhard metalcore-riff og blytunge vokalprestasjoner.

STORM’s siste singel “House of Cards” ble sluppet 13. juni i år og var en umiddelbar suksess, med enormt gode streamingtall og plasseringer på bla. 3 Spotify – og 2 Apple Music editorial-lister.

Pressen har ikke spart på komplimentene, og Gaffa hadde følgende å melde etter STORM slapp første singel fra «Invincible»; “Nå har også metalverdenen fått sitt eget norske vidunderbarn i den (da) 13 år gamle STORM.”

STORM henter inspirasjon fra band som Bring Me The Horizon, Falling in Reverse, Motionless in White og Yungblud, og han er med dette en del av den nye metalmusikken som appellerer til en hel generasjon og ikke bare fans av en spesifikk undersjanger.

Nå er STORM klar for å erobre Norge med sin knusende, men også fengende musikk.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim