By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Flamencogalla

Flamencogalla

Sunday

08

September

2024

Dato

Sunday

8

September

2024

Dørene åpner

19:15

Show start

20:00

Billettpris

Student 230,- + avg. | Voksen 320,- + avg.

Sjanger

Dans

Aldersgrense

Stående/sittende

Sittende konsert

Transform avslutter årets festival med en spektakulær flamencoforestilling!

Med verdensstjerner fra Spania og flotte dansere fra 20-årsjubilanten Flamenco Trondheim blir det kraftfull musikk, lidenskapelig dans og emosjonell sang. Forestillinga tar publikum med på en reise gjennom flamencoens mange fasetter, fra det rolige og melankolske til det energiske og intense. Fra tradisjon til innovasjon. Musikalske innslag mellom dansene gir publikum tid til å fordøye de ulike stemningene samt nyte denne enestående musikken som står på UNESCOs liste over immateriell kulturarv.

Foreningen Flamenco Trondheim feirer 20 år i 2024 under ildsjel og leder Hilde Handegard. Norges Flamencoforbund feirer 10 år. Sammen markerer vi disse milepælene med en storslått feiring av vår lidenskap og kjærlighet for en kunstform som alltid er i bevegelse og utvikling. Flamenco har åpnet horisonter og dører for mange ulike kulturer, og har skapt en atmosfære av vennskap gjennom dans og musikk.

Leonor Lear Compani

Alfredo Lagos

Antonio Moreno Perrate

Leonor Leal

Chaneki flamenco Ensemble

Emil Pernblad

Belén De Los Reyes

Gabriel Aragú

Bellali Austria

Dansere fra Flamenco Trondheim

En vidunderlig og flott avslutning på årets festival, og en hyllest til de unike, etniske kulturene som fortsatt lever rundt i verden!

I samarbeid med Flamenco Trondheim og Norges Flamencoforbund.

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim