By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Enkel Servering

Enkel Servering

Tuesday

30

April

2024

Dato

Tuesday

30

April

2024

Dørene åpner

17:30

Show start

18:30

Billettpris

430

Sjanger

Podkast

Aldersgrense

Aldersgrense: 18 år

Stående/sittende

Sittende konsert

Tut, tut, køddebilen settes i fløttegir - Enkel Servering tar turen ut av Oslogryta til Trondheim! Martin Sleipnes, Morten Ramm og Ole Soo har for lengst rundet 100 episoder med humor, rør, ærlighet og åpenhet, og de gjør som i fjor - tar det til en scene nær deg. Du skal få det lille ekstra som du ikke får i den vanlige podden, og mye, mye annet. Fliregaranti? Ja, trur da

Middag før konsert?

Alma’s Resturant

Vegg-i-vegg med Byscenen, har vi vår egen bar og kjøkken – Alma’s. Her er det perfekte stedet og starte kvelden med en matbit eller noe godt i glasset før du skal på konsert. Gjør gjerne konsertkvelden til en helaften med middag her – da kan du få tidlig tilgang til garderobe og bli billettert mens du spiser. (NB! Kun for spisende gjester)

Bestill bord og se meny her.

Boxer

Om en runde shuffle med god mat eller snacks og noe godt i glasset frister, er BOXER stedet! Boxer ligger i etasjen under Alma’s; en særegen bar med øl, rock og shuffleboard i sentrum.

Bestill sittebord & shuffleboard her.

Lignende arrangementer

Kongens gate 19, 7012 Trondheim